Contact-informatie

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag en zijn u graag van dienst. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Tijdens hiernaast genoemde tijden kunt u bellen met de praktijk voor het maken van een afspraak of een telefonisch consult*. Mijn assistente zal haar uiterste best doen u zo snel mogelijk te woord te staan. Het kan soms voorkomen dat door grote drukte de lijn wel over gaat, maar niet direct wordt opgenomen. Probeert u het dan gerust later nog eens of plan uw afspraak online. Buiten onze openingstijden kunt u bellen met de praktijk en een voicemailbericht achterlaten. U kunt natuurlijk ook mailen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

De kosten voor het consult kunnen direct na afloop voldaan worden. Dit kan zowel contant alsook via PIN. Verhindering voor een consult graag zo spoedig mogelijk doorgeven, maar uiterlijk 24 uur van tevoren. U geeft ons hiermee de ruimte om andere klanten in te kunnen plannen in onze vaak zo volle agenda.

*Het telefonisch spreekuur is op maandag- en woensdagmiddag. Ik bel u dan tussen 13.00 en 14.00 uur op het door u opgegeven telefoonnummer. Om een afspraak voor een telefonisch consult te maken, kunt u bellen of mailen met de praktijk.

Contact Details

Tel.
0313 – 65 95 59

Professor Weberlaan 6

6961 LX Eerbeek

info@annekedorland.nl

Telefonisch bereikbaar op:

Maandag

09:00 – 11:00 uur

Dinsdag

09:00 – 11:00 uur

Woensdag

09:00 – 11:00 uur

Donderdag

09:00 – 11:00 uur

Vrijdag

gesloten