Contact-informatie

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag en zijn u graag van dienst. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Tijdens hiernaast genoemde tijden kunt u bellen met de praktijk voor het maken van een afspraak of een telefonisch consult*. Mijn assistente zal haar uiterste best doen u zo snel mogelijk te woord te staan. Het kan soms voorkomen dat door grote drukte de lijn wel over gaat, maar niet direct wordt opgenomen. Probeert u het dan gerust later nog eens of plan uw afspraak online. Buiten onze openingstijden kunt u bellen met de praktijk en een voicemailbericht achterlaten. U kunt natuurlijk ook mailen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

De kosten voor het consult kunnen direct na afloop voldaan worden. Dit kan zowel contant alsook via PIN. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren bij ons te melden. U geeft ons hiermee de ruimte om andere klanten in te kunnen plannen in onze vaak zo volle agenda. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, zien wij ons genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen.

*Het telefonisch spreekuur is op maandag- en woensdagmiddag. Ik bel u dan tussen 13.00 en 14.00 uur op het door u opgegeven telefoonnummer. Om een afspraak voor een telefonisch consult te maken, kunt u bellen of mailen met de praktijk.

Contact Details

Tel.
0313 – 65 95 59

Professor Weberlaan 6

6961 LX Eerbeek

info@annekedorland.nl

Telefonisch bereikbaar op:

Maandag

09:00 – 11:00 uur

Dinsdag

09:00 – 11:00 uur

Woensdag

19:00 – 20:00 uur

Donderdag

Vrijdag

gesloten