Contact-informatie

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag en zijn u graag van dienst. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Tijdens hiernaast genoemde tijden kunt u bellen met de praktijk voor het maken van een afspraak of een telefonisch consult*. Mijn assistente zal haar uiterste best doen u zo snel mogelijk te woord te staan. Het kan soms voorkomen dat door grote drukte de lijn wel over gaat, maar niet direct wordt opgenomen. Probeert u het dan gerust later nog eens of plan uw afspraak online. Buiten onze openingstijden kunt u bellen met de praktijk en een voicemailbericht achterlaten. U kunt natuurlijk ook mailen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

De kosten voor het consult kunnen direct na afloop voldaan worden. Dit kan zowel contant alsook via PIN. Verhindering voor een consult graag zo spoedig mogelijk doorgeven, maar uiterlijk 24 uur van tevoren. U geeft ons hiermee de ruimte om andere klanten in te kunnen plannen in onze vaak zo volle agenda.

*Het telefonisch spreekuur is op maandag- en woensdagmiddag. Ik bel u dan tussen 13.00 en 14.00 uur op het door u opgegeven telefoonnummer. Om een afspraak voor een telefonisch consult te maken, kunt u bellen of mailen met de praktijk.

Een afspraak maken voor een consult of vervolg consult kan zowel telefonisch als online (telefonisch consult en seances zijn uitsluitend telefonisch via mijn assistente te maken). Maak nu uw online afspraak door direct via onderstaande knop een afspraak in onze agenda te plannen. 

Online afspraak maken

Mocht u een afspraak willen maken voor een telefonisch consult, een seance of gewoon liever uw afspraak telefonisch maken dan kan dat ook! Wij zijn tijdens naast genoemde openingstijden telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord.

Bellen voor afspraak

Wat te verwachten…

Anneke krijgt krachten van buitenaf. Dit kan zich uiten in boeren, blazen of zelfs overname van haar lichaam. Om haar ‘gave’ niet te belemmeren vragen wij u met klem géén parfum te gebruiken (wassen met douchegel/-schuim/zeep en deo is prima). Dit komt uw behandeling ten goede! In het consult bepaalt Anneke wat nodig is. Ze voelt via magnetiseren wat er zit en wat er niet hoort haalt ze eruit. U hoeft niet bang te zijn, dit is niet pijnlijk! U voelt het misschien warm worden, tintelen of niets.

Omdat werken met mensen soms meer tijd vraagt dan gepland, kan het zijn dat een consult uitloopt en u even moet wachten. Ik doe mijn best om op schema te blijven maar moet de ingezette behandeling afmaken. De duur hiervan is vooraf niet altijd te voorspellen en vraag uw begrip hiervoor. Uw behandeling begint al in de wachtkamer dus pak een lekker kopje thee en u wordt zo snel als mogelijk geholpen. De behandelkamer heeft een beperkte omvang. Het heeft dan ook de voorkeur om met niet meer dan twee volwassenen per consult aanwezig te zijn. Voor kinderen geldt dit niet.

Contact Details

Tel.
0313 – 65 95 59

Professor Weberlaan 6

6961 LX Eerbeek

info@annekedorland.nl

Telefonisch bereikbaar op:

Maandag

09:00 – 11:00 uur

Dinsdag

09:00 – 11:00 uur

Woensdag

09:00 – 11:00 uur

Donderdag

09:00 – 11:00 uur

Vrijdag

gesloten