‘Een moment van rust en ontspanning voor lichaam en geest’

Welkom op mijn website lieve mensen. Mijn naam is Anneke Dorland-Bello en sinds 1984 run ik energetisch natuurkundige praktijk De Adelaar. Vanaf 2006 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging BATC als BATC Complementair Therapeut.

In deze praktijk staat de filosofie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn centraal. Het is mijn overtuiging dat het samenspel tussen energie én de juiste voeding(smiddelen) van essentieel belang is voor zowel onze lichamelijke alsook geestelijke gezondheid. 

Anneke Dorland

Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen. Mensen ook.

U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Behandelmethoden

De behandelingen zijn gebaseerd op de 5 natuurgerichte principes. Deze principes zorgen ervoor dat ik u op een holistische wijze benader, dus als een eenheid van lichaam en geest.

Mijn blog

Graag deel ik met u mijn verhalen en ervaringen uit de praktijk, alsmede mooie citaten, handige tips en weetjes voor u thuis. Ik hoop dat u er net zoveel plezier aan beleeft als ik met het schrijven ervan.

Voedingslijst

Zoals ook uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, hebben veel klachten vaak een sterke relatie met voeding. De reguliere gezondheidszorg heeft geen of op zijn minst onvoldoende oog voor deze relatie. Mijn overtuiging is dat het samenspel tussen energie én de juiste voeding(smiddelen) van essentieel belang is voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid van mens en dier.

“Het samenspel van donker en licht onthult de schoonheid van het leven”

“Het samenspel van donker en licht onthult de schoonheid van het leven”

In deze praktijk staat de filosofie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn centraal.