‘Een moment van rust en ontspanning voor lichaam en geest’

Welkom op mijn website lieve mensen. Mijn naam is Anneke Dorland-Bello en sinds 1984 run ik energetisch natuurkundige praktijk De Adelaar. Vanaf 2006 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging BATC. In deze praktijk staat de filosofie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn centraal.

Het is mijn overtuiging dat het samenspel tussen energie én de juiste voeding(smiddelen) van essentieel belang is voor zowel onze lichamelijke alsook geestelijke gezondheid. 

Anneke Dorland

Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen. Mensen ook.

Het menselijk lichaam is een mooi fenomeen dat zelf zeer waardevolle informatie en signalen afgeeft. Ik lees en interpreteer deze signalen om zo lichamelijk en geestelijk welzijn voor zowel mens als dier te bereiken. Bij mijn geboorte heb ik bijzondere gaven mee gekregen. Ik ben helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend en helderruikend. Ik ben dankbaar dat ik met behulp van deze gaven in staat ben mensen en dieren te helpen.  

Mijn behandelmethoden en persoonlijke (voedings)adviezen voor uiteenlopende (onverklaarbare) klachten/vragen/adviezen zijn gebaseerd op mijn spirituele gaven en mijn jarenlange ervaring in het helpen en begeleiden van mensen. Ook werk ik al jaren nauw samen met medisch specialist drs. H. Lebbink, internist en allergoloog voor advies inzake voeding(smiddelen en supplementen) en/of het gebruik van (medicinale) kruiden voor mensen met onverklaarbare klachten, voedselintoleranties en allergieën. 

U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Maak afspraak

Behandelmethoden

De behandelingen zijn gebaseerd op de 5 natuurgerichte principes. Deze principes zorgen ervoor dat ik u op een holistische wijze benader, dus als een eenheid van lichaam en geest.

Lees meer

Mijn blog

Graag deel ik met u mijn verhalen en ervaringen uit de praktijk, alsmede mooie citaten, handige tips en weetjes voor u thuis. Ik hoop dat u er net zoveel plezier aan beleeft als ik met het schrijven ervan.

Lees alle artikelen

Voedingslijst

Zoals ook uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, hebben veel klachten vaak een sterke relatie met voeding. De reguliere gezondheidszorg heeft geen of op zijn minst onvoldoende oog voor deze relatie. Mijn overtuiging is dat het samenspel tussen energie én de juiste voeding(smiddelen) van essentieel belang is voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid van mens en dier.

Lees meer

“Het samenspel van donker en licht onthult de schoonheid van het leven”

“Het samenspel van donker en licht onthult de schoonheid van het leven”

In deze praktijk staat de filosofie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn centraal.

Maak nu je afspraak