Tahitian Noni ORIGINAL: Pure energie

Soms kom je een product tegen dat zo gezond is en goed voor alle mensen dat je het wel van de daken wil schreeuwen. Dit is zo’n product! Ik gebruik het zelf al jaren en ben zelfs in Tahiti wezen kijken in 2004. Maar het meest bijzondere voor zo’n gezond drankje, het is nog echt lekker ook! Ieder ochtend een klein borrelglaasje met Noni is een moment om naar uit te kijken. Ik kan het iedereen aanraden!

Wat doet het

Tahitian Noni ORIGINAL is een uitzonderlijk product dat zichzelf al miljoenen keren bewezen heeft. Tahitian Noni ORIGINAL, een fruitige drank op basis van de supervrucht noni uit Tahiti in Frans-Polynesië, bevat mangaan, dat bijzonder doeltreffend is voor :

  • cellen te beschermen tegen oxidatieve stress (vervuiling, roken, alcohol, rijke voeding,…)
  • een gezonde botstructuur te behouden
  • een energetisch metabolisme
  • normale vernieuwing van bindweefsel

Draagt op natuurlijke wijze bij aan een hoger energieniveau, de werking van het immuunsysteem en de algehele gezondheid dankzij een mix van krachtige, adaptogenen, voedingsstoffen en fytonutriënten.

De voordelen van de noniplant :

Reeds gebruikt in de tijd van de Polynesische inboorlingen voor zijn veelvoudige heilzame eigenschappen, zal de pure nonipuree aanwezig in 89% van de Tahitian Noni ORIGINAL u helpen om u fit en vitaal te voelen op elke leeftijd.

Capsules

Mocht u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden zijn over Noni, de Noni capsules van Puna Noni zijn in potjes van 60 capsules en 100 capsules bij ons in de praktijk verkrijgbaar!

Afspraak maken

Over mij

In mijn praktijk staat de filosofie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn centraal.