Wat verandert er?

Onze voeding verandert en ik pas het voedingsboekje hierop regelmatig aan. De juiste voeding tot je nemen is vaak de sleutel om veel geestelijke/lichamelijke problemen te verhelpen en is dus een belangrijk onderdeel van mijn behandeling. Daarom heb ik besloten dat vanaf heden de 3 herzieningen van het persoonlijke voedingsboekje binnen een jaar na afgifte aangevraagd dienen te worden. Op deze manier krijgt u de beste resultaten!

Om de kwaliteit waar ik voor sta te kunnen waarborgen is het persoonlijke voedingsboekje (dus niet de herzieningen) alleen te verkrijgen via een consult. Dus mocht u toe zijn aan een nieuw voedingsboekje dan verzoek ik u een afspraak te maken.

Voor het herzien van de voedingslijst hoeft u dus niet voor een consult naar de praktijk te komen. De voedingslijst kan per post naar de praktijk gestuurd worden. Dit werkt als volgt:
– U stuurt uw (niet volle!) voedingslijst per post (kan helaas niet per mail) naar de praktijk. Dit kan na 3 tot 4 weken.
Adres: Natuurgeneeskundige Praktijk De Adelaar, Prof. Weberlaan 6, 6961 LX Eerbeek
– Bij de voedingslijst dient u 2 postzegels en €5,- mee te sturen voor het retourneren.
– De aangepaste voedingslijst wordt z.s.m. naar u teruggestuurd.

Mocht uw voedingslijst vol zijn (dus reeds 3x aangepast) dan kan tijdens een consult een nieuwe voedingsboekje gemaakt worden. 

Voor het herzien van het voedingsboekje, bij voorkeur na 3 á 4 weken, hoeft u alleen het boekje te retourneren in een voldoende gefrankeerde envelop met daarin € 5,- en 2 extra postzegels. U kunt het sturen naar:
Natuurgeneeskundige Praktijk De Adelaar
Prof. Weberlaan 6
6961 LX Eerbeek

Het aangepaste voedingsboekje wordt z.s.m. naar u teruggestuurd. U hoeft dus voor het herzien van het voedingsboekje geen consultafspraak te maken en naar de praktijk te komen. Volle voedingsboekjes hoeft u niet te retourneren.

Afspraak maken

Over mij

In mijn praktijk staat de filosofie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn centraal.